Bani cu blog

duminică, 14 februarie 2010

Masturbarea si efectele pozitive.(tema de abordat cu partenerii de Sf.Valentin)

Pana nu demult masturbare era un subiect tabu,se vorbea numai despre efectele negative gen ca iti apar cosuri pe corp,iti creste par in palma, se poate cheli,se poate ramane impotent,se poate orbi .
Eu o sa vorbesc despre efectele pozitive pentru ca nu cred in balariile expuse impotriva.
De ce este masturbarea un pacat? Raspunsul: cititi articolele scrise de biserica pe tema asta .
O sa ajungem toti in iad !Sa speram ca este loc!

In primul rand,masturbarea te ajuta sa iti descoperi corpul,sa stii exact ce iti provoaca placere,sa te joci putin cu tine si pana la urma sa te satisfaci atunci cand partenerul/partenera nu o poate face la fel de bine ca tine.(e o problema atunci cand partenerul/partenera nu reuseste deloc).Folosim masturbarea ca sa aflam ce ne place si satisface in materie de sex.Aici au un avantaj femeile,orgasmul prin masturbare la femei este mult mai intens decat la barbati.Cred ca barbatii mereu se intreaba cum e orgasmul la femei?De ce e mai bine la noi decat la ei?Marele avantaj e ca la noi nu vine o data,ci de mai multe ori.

Masturbarea apare de obicei in perioadele deprimante ale vietii in care nu avem un partener,dar avem o jucarie sexuala .
Si intre ati gasi un partener care iti poate face si surpriza sa nu te satisfaca in pat, mai bine apelezi la un vibrator care cu siguranta nu te dezamageste niciodata.(Asta suna ca si cum noi femeile nu mai avem nevoie de barbati si ca foarte bine am putea renunta la ei,dar stim toate ca nu este asa!!!)O femeie apeleaza de cele mai multe ori la un vibrator decat la un barbat pe ideea ca este mai putin complicat si nu exista posibilitatea aparitiei unor surprize neplacute.

Pentru barbati:Conform studiilor s-a ajuns la concluzia ca masturbarea previne cancerul de prostata.Daca un barbat ejaculeaza de cinci ori pe saptamana are de trei ori mai putin sanse sa faca cancer de prostata.Barbatii nu ar trebui sa se rusine ca practica masturbarea tinand cont de efectele ei pozitive.Ne masturbam pentru o viata mai sanatoasa!

Intr-adevar masturbarea include si un stimulent psihic,in special la femei este foarte important,sau daca nu merg si materialele pornografice.

Orgasmul.In timpul unei partide de sex ,cand un orgasm este absolut normal si obligatoriu ( cel putin asa ar trebui sa fie),orgasmul poate aparea si-n alte circumstante .De exemplu la femei este mai des intalnit acest''fenomen''.Intr-un reportaj despre perversiunile sexuale,o tanara(nimfomana) declara ca reuseste sa aiba orgasm in momentul in care se abtine de la a urina,iar in momentul urinarii reuseste sa aiba orgasm datorita contractiilor muschilor.Acest lucru se poate intampla si cand dormi si visezi ca ai orgasm,dar de fapt vroiai doar sa urinezi.Fiind atat de puternice emotiile la femei,de obicei emotiile gen bucurie sau frica,in activitatile absolut cotidiene( la munca,scoala,pe strada,in oras)femeile au orgasm spontan, alta metoda pentru femei de a ajunge la orgasm este si sado-masochismul.
Pe tema asta am gasit si un articol interesant despre o femeie de 28 de ani din Marea Britanie care are pana la 250 orgasme pe zi ,toate provocate de zgomotele de la telefon sau xerox.Mai mult in articolul:
http://www.imaginelife.ro/educatie-sexuala/articole-educatie-sexuala/250_orgasme/

Va exista mereu curiozitatea abordarii unor metode noi ,care sa-ti aduca placere fizica.
Mereu vrei sa experimentezi, sa oferi placere si sa primesti.

Sunteti pro sau contra masturbarii?Argumentati.

11 comentarii:

  1. Masturbarea este o practica care are efecte negative foarte grave mai ales dupa ani buni de practica. Nici nu ai idee. Cei care fac asta ar trebui sa se lase ca sa poata gusta bucuria vietii si iubirea pentru alti oameni in afara de ei insisi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori esti tampit ori ai scapat de la azil . Tu vezi ce ai scris ? Baga-ti pula-n biblie si deschide orchii retardule ca te-a tampit sistemul de tot . Esti un retard cu diploma.

      Ștergere
  2. Nu este in circuitul normal al firescului daca cineva zice ca nu se masturbeaza si un om fara fantezii ar trebui sa faca un control la dovlecel.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut perioade cand viata mea sexuala era "pe geanta". Am incetat sa ma masturbez dar ghici ce s-a intamplat: au inceput polutiile nocturne. Cel putin odata pe luna mi se intampla asa ceva! Ma trezeam dintr-un vis erotic cu chilotii plini, era najpa...Asa ca, profilactic, am mai rezolvat problema in mod "controlat" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma masturbez de la 10 ani si acuma am 21 sunt plin de cosuri nu am prietena si ma simt foarte rau nu pot sta mai mult de 2 zile fara sa ma masturbez

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma masturbez de la 6 ani, sunt fata, si sincer nu sunt de acord ca ar fi tocmai o chestie "ok". in primul rand , pentru ca tatal meu(I hope he burns in hell) obisnuia sa o faca, si prefera asta mai mult decat sexul, ajungand sa o bata pe maica-mea, motiv pentru care au si divortat. eu aveam doar 6 luni.yey!!!eu cred ca aplecarea mea de la 6 ani nu se poate explica altfel decat ca ceva ereditar, si sincer, m-a facut sa duc o viata plina de suferinta. in primul rand, nu suport sa ma laude cineva, chiar daca par cuminte. eu stiu mai bine ce sunt, un monstru poate, si crizele dese de isterie confirma faptul ca ceva nu e ok. deci, nu stiu, ganditi-va si voi: v-ar place sa li se intample copiilor vostri ce mi s-a intamplat mie, doar pentru ca ati ales sa aveti "mai multa placere"?

    RăspundețiȘtergere
  6. iar marii nostri psihologi, care spun ca e cat se poate de normala masturbarea, nu m-au putut ajuta, pentru ca mentalitatea lor spune: "daca alte fete traiesc facand sex zilnic, care ar fi problema ta?" problema mea este ca a ajuns sa imi fie scarba, nu ca n-as simti vreo placere, dar pana la urma, cine se cred ei sa ne trateze in halul asta, ca pe niste animale? eu in continuare o fac, am 22 de ani, si sper sa ma pot lasa, desi e aproape imposibil.de fiecare data cand zic ca o sa ma las, o fac, si apoi am crize de isterie si tip, si apoi ma gandesc ca pana si un caine e mai fericit.si totusi, nu vreau sa ma sinucid, vreau sa lupt. si daca e nevoie sa o fac impotriva sistemului, o fac. ma apuc de filozofie, nu stiu.macar incerc sa gasesc ceva coerent in viata mea, pentru ca nimic nu e mai dureros decat sa fii predestinat nebuniei.

    RăspundețiȘtergere
  7. ar fi bun un pahar de vin, sa uit, insa printre cei care m-au crescut au fost si betivi, si spiritul lor animalic m-a lasat cam , hai sa nu zic speriata, dar in orice caz perplexa, si pentru ca m-au crescut violent, si am ajuns si eu violenta, mi-am jurat ca nu pun gura pe bautura. uneori imi doresc sa ma duc de bunavoie la inchisoare, pentru ca n-ar fi mare diferenta intre cum ma simt in lume si cum m-as simti acolo, daca macar acolo as putea fi sincera cu mine insami. pentru ca mint de ani de zile si ma mint pe mine. si n-are nici un rost.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu ma masturbez de 2 - 3 ori pe zi si pe langa asta , fac sex , beau , fumez , invat la facultate la BUGET chiar , fac sala , am penisul de 23 de centimetri pentru cei curiosi . De la 7 ani de cand ma masturbez nu a aparut nici un sindrom gen "Sfida Bifida" sau sa orbesc si etc. Fratilor vreti un sfat ? luati-l ,, Masturbati-va, faceti sex , beti , fumati , si traiti de pe urma facultatilor iar viata voastra va fi perfecta.Dati foc bibliei si deveniti propriul vostru "dumnezeu" ca nu exista un alt dumnezeu in afara de voi . Biblia e o carte de adormit copii scris de psihologi ..." Repacitulare : MASTURBARE , SEX , FUMAT , ALCHOOL , SI FACULTATE ! SI PACE

    RăspundețiȘtergere
  9. io ma masturbez cu pepeni cu dovlecel paine pomelo ananas cu or ce pot sai scot miezu k sa mio bag si e mai misto decat so iei la mana

    RăspundețiȘtergere