Bani cu blog

luni, 5 iulie 2010

Excursie cu nebuni spre mare

Si am ajuns din nou pentru cateva zile la Vama Veche...am zis sa plec undeva inainte ca sa ma angajeze.In speranta ca tot va suna telefonul ,cum vad un numar strain imediat ma agit si cred ca gata acum or fi cei de Hp sau Oracle...iar cand sun inapoi nici macar nu-mi raspund.Ce inteleg eu este ca nu sunt chiar atat de norocoasa cand e vorba de job-uri.
Am plecat cu trenul din Gara de Nord.Sfat: Numai acolo sa nu ajungeti!!!In mijlocul noptii,asteptand trenul cu boschetarii care se bat pe o gura de bautura ieftina sau se pisa direct de pe banca sau iti cer cate o tigara din 2 in 2 minute,desi le-ai zis ca nu ai,sau vin si-ti cer bani inventand tot felul de povesti cu scuterul furat,ca ei sunt din Timisoara si strang bani sa ajunga acasa.Ce cauta scuterul aici? Au venit cu scuterul din Timisoara? Dupa 2 ore de aventura cu lumea specifica a Garii de Nord ,vine si politia si-i alunga pe toti,ca ala e un drogat(ala cu scuterul)sau mai rad de boschetarii ametiti care nu merg drept facand mistouri ca peronul e stramb. Mda..Romania,deja sincer imi dau seama ca nu mai are rost sa critic atat timp cat nu fac nimic.Asa ca doar povestesc.Logic ca trenul intarzie .Dar in cele din urma pe la 3 dimineata pleaca in sfarsit,desi trebuia sa pelce la 01:45.Pe tren ne imprietenim cu un alt grup,asa trece timpul mai repede.Radem de un grup de copii care mergeau in tabara la Constanta. La final s-au panicat si au zis ca nu mai coboara din tren ca nu reuseau sa deschida usile.
La intorcere show-ul mai mare,trenul se opreste la Lehliu in gara ca se furasera cablurile de la sine si am avut intarziere de o ora.Faza cea mai tare a fost urmatoarea undeva intr-o gara mica vecinii nostri de compartimnet au gasit niste canepa.In marea lor disperarea de a se droga ,au strans mai multa canepa,care mai de care ca e marijuana sau nu ca are 7 sau 5 foi ca parca si miroase...Si copiii s-au apucat sa usuce mugurii de canepa :)))si sa-si faca o tigara.Mai in gluma mai in serios,se prosteau..efectul a fost ca i-a taiat câcarea si apoi a trebuit sa impart hartia igienica.Spre amuzamentul meu ,unii din ei chiar se credeau ametiti si drogati(wtf?).Toate ca toate am ras ,am ras cu lacrimi ,nu-mi venea sa crede ca asa ceva e posibil,lumea ori se preface ori e chiar atat de disperata.
Cu intarziere am reusit sa ajungem la ora 12 in Bucuresti ,desi era planificata ora 22.Sincer ,bine ca am ajuns .
Morala:---spune-ti voi
THE END