Bani cu blog

luni, 28 iunie 2010

Simian Mobile Disco 2010



Vineri, 2 iulie 2010, ora 22:00, la Arenele Romane din Bucureşti va concerta Simian Mobile Disco.

Alături de Simian Mobile Disco vor mixa Tiga, Dubfire, Moderat, Cosmin şi TRG.

Trupa de techno londoneză Simian Mobile Disco este formată din Jas Shaw şi James Ford.

Biletele se pot procura de pe site-ul www.bilete.ro.
Preţul unui bilet este de 40 lei.
În ziua evenimentului biletele se pot procura la intrare şi preţul unui bilet este de 60 lei.

Arenele Romane: Cutitul de Argint 26, Bucuresti.

SummerJam Fest 2010

SummerJam Fest 2010 va avea loc intre 2 si 4 iulie, in Padurea Paulesti, si va beneficia si de participarea unor nume reprezentative ale genurilor breakbeat, drum’n’bass, electronica, hip-hop, reggae si funk, precum Promoe & Cosmic (Looptroop), Ziggi & The Renaissance Band, DJ Vadim’s The Electric, DJ Rafik, sau A-Skillz. SummerJam Fest promite sa includa pe afis, alaturi de artistii internationali, si cele mai apreciate nume ale ritmurilor urbane autohtone, printre confirmarile recente numarandu-se Parazitii, Suie Paparude si El Negro.

Cele mai recente nume confirmate in line-up-ul SummerJam Fest sunt Parazitii, Suie Paparude, El Negro, Zeppelin, Specii, Silent Strike (Romania), Soul of Man (Marea Britanie), G.Ras (Riddim Colony, Ungaria), Zuza Boys & Buppy Brown (Romania si Jamaica) si Planet Jam (S.U.A).

Ciuc Summer Fest 2010

Festivalul Ciuc Summer Fest isi va schimba locul de desfasurare, urmand a avea loc in complexul Zone Arena din Bucuresti. Anuntat initial pe stadionul Iolanda Balas Soter, evenimentul a fost mutat din motive logistice, noua locatie permitand acomodarea unui numar mai mare de spectatori, precum si includerea mai multor extra-activitati. Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16 -18 iulie si ii va avea drept capete de afis pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, carora li se vor alatura nume reprezentative ale genurilor rock, alternative si electro autohtone, precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm sau E.M.I.L.

Din motive de ordin logistic, Ciuc Summer Fest se va muta din locul anuntat initial, Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, in cadrul complexului Zone Arena din capitala. “Summer Fest este un concept de festival, care s-a nascut in vara lui 2008 si pe care anul acesta am dorit sa-l readucem in prim plan alaturi de partenerul nostru Ciuc. Fiind primul an in care festivalul se va desfasura pe o perioada de trei zile consecutive, intentionam sa oferim publicului o gama larga de extra-activitati, pentru a trai pe deplin experienta unui festival, iar Zone Arena permite o amplasare mult mai facila a acestora. Prin urmare, luand in considerare si experienta pozitiva a concertului Bob Dylan care s-a desfasurat in aceeasi locatie, am luat hotararea de a muta si Ciuc Summer Fest pe Zone Arena”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. Complexul Zone Arena, situat in cartierul Floreasca, este una dintre cele mai noi locatii de eveniment din Bucuresti, intinzandu-se pe o suprafata de aproape trei hectare, ce poate fi adaptata in functie de necesitati, pentru un concert sau pentru un festival.

Festivalul Ciuc Summer Fest se va desfasura vara aceasta in perioada 16-18 iulie. Alaturi de Faithless, Pink Martini, Gary Moore si de petrecerile Silent Disco, line-up-ul festivalului include si nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm, E.M.I.L, Discoballs, Brum Conspiracy si The MOOoD, programul final urmand a fi anuntat in perioada imediat urmatoare. Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Mai multe informatii despre Ciuc Summer Fest se gasesc pe site-ul oficial al festivalului, www.summer-fest.ro.

Rammstein _Bukarest

Pentru cei care stau acasa si nu au o ocupatei anume (ca mine) impartasesc o lista de site-uri cu concursuri in speranta ca poate unul dintre voi va castiga>

http://www.elle.ro/Club-ELLE/Concursuri
http://www.konkurs.ro/concursuri/Trageri-la-sorti-14.html
http://www.cinemagia.ro/concursuri/
http://www.port.ro/pls/w/contest.index2
http://www.eva.ro/concursuri/
Succes(uri)!!!