Bani cu blog

miercuri, 17 februarie 2010

Sa ne bagam picioarele(1)

Uneori e recomandat sa iti bagi picioarele,dar asa puternic si sa uiti de ele acolo o perioada lunga si bunaaa.Uneori e bine sa te doara in cur,nu la propriu ca atunci e grav!!Uneori e bine sa-ti inchizi urechile la ce vorbesc cei din jur,sau sa pui niste dopuri in ele!!doar sa-i vezi gesticuland si dand din gura,iar tu sa nu stii sa citesti pe buze .
Uneori e bine sa bei mult si sa vorbesti si mai mult, numai tu despre ce te taie capu',despre Omul Negru,Baba Cloanta,Zapada pe Paine,Omizi in Copaci, si sa ti se para inteligente!
Uneori e bine sa ai o atitudine pozitiva,cu multa Karma buna, ca poate intr-o zi castigi la Loto,(daca si joci)sau doar gasesti un bilet castigator pe strada,in tramvai,in scara blocului,poate o sa reusim sa ne luam examenele,(mai ales la cele la care nu te duci,poate se trece numele tau pe lista + o nota )sau ni se inmultesc banii in portofel,si nu de acelasi fel ci 10 lei cu 50 ca sa dea mai mult.Poate am castiga un abonament de bere pe un an,sa bei si iarna si vara cu prietenii si sa nu mai zica vreunul:nu am bani de bautura!
Sa fie asa vacanta de 6 luni pe an pentru studenti,sa fie 3 de iarna,3 de vara sa le impacam pe toate,si la munte si la mare.
Uneori e atat de bine sa visezi ,incat ajungi sa crezi ca toate ti se vor rezolva, nu stii cum sau de cine...Iti place numai cum suna, sa stii ca tu doar ti-ai bagat picioarele si parca toate au capatat SENS de atunci!
Recomandari:Incepand de maine sa ne bagam picioarele in toate cele care ne streseaza si nu ne lasa sa dormim bine!In fond,ce poate sa ni se intample(rau)???