Bani cu blog

joi, 29 iulie 2010

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL

Festivalul de Film ANONIMUL a ajuns la minunata editie a 7-a.Acesta se desfasoara in perioada 9-15 august,in fiecare seara sunt proiectii de film si de scurt-metraj.INTRAREA ESTE LIBERA!
Cum ajungem acolo? Pentru a ajunge la Tulcea exista microbuze ,de exemplu Augustina (60 lei)sau de la firma C&I cu 45 lei pe traseul Buzau,Braila,Macin,Tulcea.Daca aveti masina este si mai bine ca asa iese mai ietfin la consum. De la Tulcea exista nave clasice in zilele de miercuri si vineri cu pretul de 29 lei ,la care se aplica si reducere(13,4) de student sau cu catamaranul care este mai scump(36 lei)cu reducere 20,40 lei.Navele pleaca la ora 13:30 si ajung pe la ora 19.
CAZARE: Campingul Doplhin are o capacitate de 600 de corturi.Preturile sunt de 15 lei pe noapte pentru un cort de 2 persoane si 25 lei pentru un cort de 3-4 persoane.A nu se uita sa se faca rezervare!
Va asteptam!

Site-ul camping-ului: http://www.dolphincamping.ro/
Site-ul NAVROM: http://www.navrom.x3m.ro/

2 comentarii:

 1. ms pentru banner, te-am adaugat la sustinatori

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere