Bani cu blog

joi, 15 aprilie 2010

In Vamaaaa

Vreau la mare de 1 mai.Daca scap d eun examen naspa rau,adica daca fac ceva la el,adica daca reusesc sa copiez ca sa-l trec:)ne vedem in Vama!Oh da...si mai tre sa vad cum scot si bani...O sa-l soct pe Vasile (motanul )la plimbare si o sa zic:Pune-ti mana pe Vasilica sa aveti noroc ca sa-ti iei masina mica!!!
Bafat la examene!

5 comentarii:

  1. Se pare ca esti aceeasi fiinta adorabila care scrie dupa cum ii trece ei prin cap..adica inversand literele dupa bunul ei plac...ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))Poti sa ma scoti si pe mine la plimbarica,alaturi de vasile,si facem 50-50

    RăspundețiȘtergere
  3. nuu..stai la facultatea de limbi straine si inveti si dai examene si chiar mori acolo...auzi la ea in vama de 1 mai...nu nu...si nu intreba cum te-am gasit..eu vad totul si stiu totul

    RăspundețiȘtergere
  4. ptr. Ada:încerc să mă controlez cât pot de mult când scriu,dar când mă ia inspiraţia asta pe nepregătite,uit de restul,sunt o devotată:))după cum observi,am folosit şi diacritice,deci sunt pe drumul cel bun!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ptr Tibi a.k.a Big Brother(ştie tot vede tot)refuz sa mai stau la facultate,cică am terminat-o, gata!! asa k drum liber spre Vamă!!!Cu MĂRĂCIUCAAA!!:))

    RăspundețiȘtergere